Markets

Markets.com anmeldelse

I denne anmeldelse af Markets.com kan du læse alt om platformen og finde ud af om det er den rigtige til dig.

Markets.com er en handelsplatform der bliver drevet af virksomheden Safecap Investments Limited. Safecap er hjemmehørende i Cypern. Men det skal du ikke lade dig skræmme af da lovgivningen på området kommer fra EU. Og Cypern er som bekendt med i EU.

Safecap er også registreret hos Finanstilsynet i Danmark til at udøve investeringsservice, så her er der ikke noget at bekymre sig om. Du kan se deres registrering lige her.

Safecap er en del af Playtech koncernen der udvikler daytrading og gaming software. Virksomheden er børsnoteret på London Stock Exchange som en del af FTSE 250 indekset.

Minimumsindskud og demokonto

Minimumsindskuddet for at oprette en konto hos Markets.com er $100. Det gør den velegnet til begyndere og andre der gerne vil prøve CFD-handel og andre gearede produkter.

Selskabet tilbyder deres kunderne at starte ud med en gratis demokonto med $10.000 som er tidsubegrænset og som giver adgang til både platformen på web såvel som på mobil. Har du oprettet en demokonto er det ganske let at ændre den til en konto med rigtige penge.

Produkter, markeder og priser

Her kan du handle aktier, indeks, råvarer, ETF´er, obligationer og valuta som CFD’er med over 2.200 forskellige produkter. Her er faktisk også det danske C25 indeks og de svenske og norske aktieindeks. Og der er også mulighed for at handle bitcoin og andet kryptovaluta.

Der er mulighed for at geare helt op til 30 gange men det kan variere i forhold til hvilket finansielt instrument der er tale om.

Priserne for at handle er rimelige og ligger for enkeltaktier omkring 0,3% af prisen og helt ned til 0,02% for valutakryds og 0,01% ved de store aktieindeks.

Hos Markets.com praktiseres der en såkaldt negativ balancebeskyttelse, hvilket betyder at du ikke kan miste mere end dit indestående. Det er et ikke helt uinteressant forhold for mange investorer. Især hvis du ikke har meget erfaring kan det være ganske betryggende.

Platforme og design

Hos Markets.com kan du både handle via en web-baseret trading platform og igennem deres mobilapps til både IOS og Android.

Den webbaserede platform er simpel og overskuelig i design og du har mulighed for at vælge dansk som sprog. Samtidig er den let at gå til og kan køres på de fleste computere.

Andet

Som kunde får du adgang til en finansiel kalender og daglige analytiker anbefalinger. Og som noget forholdsvis nyt er der også mulighed for at handle i weekenden.

Konklusion på Markets.com

Markets.com tilbyder adgang til mange markeder, rigtig gode priser og en sikkerhed for at du ikke mister mere end indestående på din konto. Platformen er også både overskuelig og enkel. Det er en rigtig god ide at starte ud med en demokonto.