ETX Capital anmeldelse – En handelsplatform til spread betting

ETX Capital anmeldelse – En handelsplatform til spread betting

ETX Capital anmeldelse

Læs vores ETX Capital anmeldelse og find ud af om det er noget for dig. Det er en handelsplatform der bliver drevet af virksomheden Monecor. Monecor er hjemmehørende i London, etableret i 1965 og er reguleret og autoriseret af det britiske finanstilsyn.

Virksomheden er især blevet kendt i Danmark som den professionelle daytrader Tom Hougaards foretrukne handelsplatform.

Minimumsindskud, demo konto og bonus

Minimumsindskuddet for at oprette en konto hos ETX Capital er 1.000 kroner hvilket gør den velegnet til begyndere, og andre der gerne vil prøve CFD-handel og gearede produkter.

ETX Capital tilbyder deres kunderne at starte ud med en to ugers demo konto med en fiktiv balance på £10.000. Det er afgjort en god ide at starte med en demo konto så du kan lære platformen og produkterne at kende inden du forsøger du med rigtige penge.

Virksomheden tilbyder forskellige former for bonus ved konto oprettelse afhængig af størrelse af din første indbetaling.

Det anbefales at være meget påpasselig med hensyn til bonusser, da du risikerer at foretage dig overilede handlinger.

Billede af ETX Capital

ETX Capital priser, markeder og produkter

Her kan du handle på tusindsvis af markeder hvor handlen foregår ved spread betting. Det betyder at du ikke køber et aktiv, men spekulerer i om prisen skal op eller ned.

Priser starter på 0,7 pips (0,07%) for valuta, 0,08 (0,08%) pips for aktier, 3 pips (0,03%) råvarer og 1 pips (0,01%) ved indekser. Pips er den mindste bevægelse du kan have for et aktiv.

Du har mulighed for at geare dine handler med op til 1:30 for de fleste produkter men det varierer i forhold til finansielt instrument. Det vil sige at du med en investering på 100 kroner kan købe for 3.000 kroner ved en 1:30 gearing.

CFD’er er komplekse instrumenter og kommer med stor risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing.
76% af private investorer taber penge når de handler CFD´er med denne udbyder.

Du bør overvejer om du forstår hvordan CFD’er virker and hvorvidt du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

Platforme og design

TraderPro

Er hovedplatformen hos ETX Capital. Har det største antal af produkter og handelsværktøjer.

MT4

Den mest avancerede platform hvor du blandt andet har mulighed for automatiske at programmere robotter til selv at handle eller foretage en del af handlen som for eksempel stop-loss og limit order.

Binary

Er den nyeste platform hvor du har mulighed for at handle binære optioner. Binære optioner er et finansielt væddemål om hvorvidt værdien af et underliggende aktiv vil stige eller falde indenfor en fastsat tidsramme.

Konklusion

ETX Capital tilbyder antal til mange markeder og produkter, rimelige priser og en grafpakke der er let og intuitiv at bruge.

Platform
Højdepunkter
Bedst til
Pris per handel
Minimums
indskud
Opret konto
Mange produkter og mulighed for høj gearing
Daytrading
0,01% - 0,07%
DKK1.000