Forbrugslån oversigt – Her finder du et lån til forbrug

Forbrugslån oversigt – Her finder du et lån til forbrug

Stor forbrugslån oversigt.

Forbrugslån sammenligning

*Acam modtager kommission fra udbyderne.

*Vores låneoversigt viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet

Hvad er et forbrugslån?

Det er er som oftest et privatlån på et mindre beløb på mellem 100 kroner og op til omkring 10.000 kroner. Der skal ikke stilles sikkerhed for at låne penge og processen og udbetalingen af lånet sker hastigt. Og det er helt op til dig selv hvad du bruger pengene på.

Der er kommet mange nye forbrugslån så markedet er blevet sværere at overskue. Derfor har vi skrevet denne guide til hvordan du vælger det billigste forbrugslån 2019. Og du kan tilmed bruge vores oversigt til at vælge imellem billige forbrugslån.

Hvad er renten på forbrugslån?

Renter på forbrugslån svinger utrolig meget. Fra en 3-4 procent og op til over 100 procent, så det er virkelig vigtigt at være grundig. Og husk nu at vi ikke alene kan vælge et forbrugslån med lav rente og så være i mål. Vi skal huske at have alle omkostninger med.

Det betyder også at et forbrugslån uden renter ikke nødvendigvis er den bedste løsning. Det er fint at spare renter, men det kan sagtens blive opvejet af andre udgifter.

Hvad koster det at låne?

Her har vi heldigvis ÅOP til at hjælpe os. Det er først når vi har styr på vores ÅOP vi kan vide hvor meget det rent faktisk koste at låne penge. Og først når vi har styr på dette nøgletal kan vi vælge imellem billige lån med lav rente.

Både renter og ÅOP varierer ekstremt meget på forbrugslån uden sikkerhed. Det står i skarp kontrast til eksempelvis realkreditlån. Der opstår forskellene i omkostningerne mest til længden og afbetalingen på lånet.

Men da lån på nettet foregår ekstremt hurtigt og der ikke er sikkerhed for lånene bliver lånene først og fremmest dyrere. Det er naturligt og for så vidt også rimeligt nok. Men fordi omkostningerne varierer kan det være et minefelt at skulle vælge billige lån uden sikkerhed.

Billede af et billigt forbrugslån

Hvorfor et lån til forbrug?

Lån til forbrug har især den fordel at du får mulighed for at købe noget med det samme som du måske ellers ikke ville kunne. Hvis du for eksempel får en uforudset regning til tandlæge kan det være den eneste løsning.

Ellers hvis du som studerende er nødt til at købe en dyr bog til et nyt semesterfag. Eller det kan være den store drøm om en fantastisk rejseoplevelse.

I det hele taget indenfor kategorien uforudsete udgifter kan et forbrugslån være en af de eneste løsninger. Især fordi det giver muligheden for at låne penge hurtigt. Det kan du bruge vores oversigt over forbrugslån til.

Forbrugslån udenom banken

For bare ganske få år siden var det sædvanlige at gå ned i banken efter et lån når vi manglede penge til forbrug.

I dag er der mange flere muligheder blandt andet på nettet hvor der er rigtig mange udbydere og hvor det er endog rigtig nemt at optage et lån.

Derfor er det også meget vigtigt at kigge sig godt for, og ikke bare optage det første det bedste lån. Du kan derfor bruge vores oversigt hvor vi har samlet de bedste forbrugslån til dig.

Ansøg om lån med vores forbrugslån oversigt

Du skal med vores forbrugslån beregner ansøge om dem med laveste ÅOP og udvælge det lånetilbud du får retur med laveste ÅOP. Sådan sikrer vi os at vi vælger det billigste lån.

Alternativer til et billigt forbrugslån

Der findes masser af alternativer til forbrugslån og andre muligheder at låne penge uden sikkerhed på. Læs os lige gennemgå et par stykker af dem.

  • Kviklån har vundet en del frem de sidste par år og har også fået en del kritik. Lovgivningen er blevet ændret for at beskytte forbrugerne bedre. Men de findes stadig og er ganske populære.
  • Banklån sidder stadig på en stor del af markedet. Banken kender i forvejen din økonomi, så det er ofte naturligt at starte med at få et nyt lån her.
  • Kassekredit er en af de mest brugte banklån blandt andet fordi det er så fleksibelt, og kan være meget omkostningsbevist. Du betaler nemlig kun for den del af lånet du bruger. Så du kan have lånet klar til dårligere tider uden at det koste dig noget her og nu.

Forbrugslån trods RKI

Ja, det er muligt men det kan på ingen måde anbefales. At blive optage i registret over dårlige betalere er et kraftigt vink med en vognstang om at du ikke har styr på din økonomi, og derfor ikke bør låne flere penge.

Samle forbrugslån

Men hvis optagelsen skyldes mere end et lån, kan det faktisk give mening at samle lånene i et enkelt samlelån. Ved at samle dine lån blive det lettere at få et overblik og der er bestemt mulighed for at du kan spare penge i både rente og administration.

Billede af billige lån med lav rente - Lån penge billigt