Nye kviklån 2019 – Vælg et hurtig lån online – Få det billigste kviklån

Nye kviklån 2019 – Vælg et hurtig lån online – Få det billigste kviklån

Her kan du sammenligne nye kviklån og vælge et hurtig lån. Få det billigste kviklån.

Nye kviklån 2019

*Acam modtager kommission fra udbyderne.

*Vores låneoversigt viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet for kviklån

Hvad er et kviklån?

En kviklån definition er ikke krystalklar men det er ofte en betegnelse for mindre privatlån på mellem 100 og 10.000 kroner som ikke kræver sikkerhed og som kan optages og udbetales meget hurtigt. Og der er ingen krav til hvad du bruger pengene på.

Lån penge nu og her

Hele formålet med et kviklån nu er at du kan få et lån hurtigt og smertefrit. Alt hvad der kræves er at du vælger dig et eller flere kviklån og ansøger om det/dem. Hvis du bliver godkendt kan du have pengene på din konto inden for en dag.

For et par af lånene kan du have pengene indenfor en time, og for et par andre går der et par dage.

Kviklån nye regler

Der er blevet indført nye regler for nye kviklån som betyder at lånet tidligst kan godkendes og udbetales 48 timer efter du som låntager er blevet godkendt af långiver.

Disse 48 timer gælder dog kun hvis løbetiden på lånet er mindre end tre måneder. Så hvis du vælger et lån med en løbetid på mere end tre måneder kan du stadig få pengene udbetalt med det samme.

Og hvis lånet bliver udformet som en kassekredit som er uden fast løbetid gælder de 48 timer heller ikke.

Så det er stadig muligt at få et lån med straks udbetaling. Og der er helt sikkert andre og nye lån på vej.

Kviklån oversigt

Det mindste lån er på 500 kroner og det største er på 500.000 kroner, og så er der også alt derimellem. Du kan sortere lånene efter hvilket lånebeløb du er på jagt efter og din alder. De forskellige kviklån udbydere har forskellige krav til dig som låntager før de vil godkende dig.

Det kan være en minimumsalder, en fast indtægt eller at du skal være dansk statsborger. Du har også mulighed for at se et eksempel på dine samlede kreditomkostninger for at optage lånet. Omkostningerne vil ligge inden for et givet interval og afhængig af din økonomi vil omkostningerne for dit lån ende et sted i intervallet.

Kig godt på disse intervaller da du her kan få en god fornemmelse for hvilke lån der passer. Og husk at der ikke er noget til hinder for at ansøge om mere end et enkelt lån.

Så alt i alt er her samlet alle de oplysninger du har brug for, for at kunne få et let lån.

Hvad koster det at låne?

Omkostningerne ved at låne penge indeholder flere forskellige komponenter. Der er naturligvis renter, men derudover kan der også være stiftelsesgebyr, administration og opstartsgebyr.

Derfor findes ÅOP og skal oplyses af alle låneudbydere. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og tager alle udgifter med i betragtning. Så når vi skal sammenligne priser på lån for at finde det billigste lån, er det ÅOP vi skal kigger på.

Men for mange lån følges rente og ÅOP i store træk ad.

Processen for at få et lån

Du kan under hvert enkelt lån i vores oversigt over kviklån se hvor længe godkendelse og udbetaling tager. Tit tager det ikke mere end et par minutter for godkendelse og afhængig af låneudbyderen kan udbetaling af pengene ske samme dag. Så du kan godt få et kviklån her og nu.

Når du ansøger om et lån bliver din økonomi vurderet af udbyder og baseret på den bliver du tilsendt et lånetilbud. Dette tilbud er uforpligtende og det står dig frit for at acceptere eller afvise det.

Det er suverænt de hurtigste lån der findes. Det kan faktisk kaldes for et hurtigt kviklån.

Husk at læse tilbuddet grundigt igennem.

Fordele og ulemper ved kviklån

Fordele:

  • Som nævnt er det let at få et kviklån online. Alt du skal bruge er adgang til internet og dit NemID ved hånden. Så kan du ansøge, få svar indenfor en time og have pengene senest et par dage senere.
  • Låneudbyderne stiller ingen krav om hvad du vælger at bruge pengene til. Så du vælger selv om du skal have en ny computer, en ny mobiltelefon eller ny rejse.
  • Du har 100 procent fleksibilitet til at ansøge om lånet når det passer dig bedst. Du behøver med andre ord ikke at booke et møde med banken, tage pænt tøj på og tale om budgetter og hvad banker ellers godt kan lide at tale om.
  • Det er uden diskussion de nemmeste lån der er rådighed på markedet i øjeblikket.

Ulemper ved kviklån:

  • Når der er fordele forbundet med noget er der som regel også ulemper herved. Den vigtigste er selvfølgelig at pengene skal betales tilbage. Det er ret oplagt. Så din økonomi skal derfor være solid nok til dette.
  • Renterne og gebyrerne (ÅOP) for kviklån uden sikkerhed kan være højere end ved andre lånemuligheder.

Billede af det billigste kviklån 18 år

Nye lån på nettet

Der er kommet mange helt nye kviklån på nettet de senere par år, så det kan være tidskrævende selv at danne dig et overblik over kviklån.

Heldigvis har de mange nye låneudbydere også betydet at konkurrencen er steget. Og det er jo oftest til fordel for forbrugerne. Og det har aldrig været nemmere at få et helt nyt lån.

Der er mange parametre at være opmærksom på når du skal finde det bedste og billigste kviklån.

  • Lånebeløb er i sagens natur et af de allervigtigste parametre.
  • Afbetalingsperiode er også vigtigt at være opmærksom på. Med andre ord, hvornår skal du betale lånet tilbage, og hvor hurtigt.
  • Omkostningerne som ÅOP og rente

Nye kviklån uden NemID

Ja det er også muligt at få et lån uden NemID. Men ikke nogen af lånene her på siden.

Kviklån ÅOP

For alle lånene kan du både se et renteinterval og et interval for ÅOP. Og de to ting følger ganske godt hinanden. Hvis vi er interesseret i at få det billigste kviklån er ÅOP vores nøgletal.

Dog kan vi kun se intervaller for hvor omkostninger kommer til at ligge i. Derfor kan det være en udmærket ide at ansøge om flere lån. Når du er blevet godkendt får du tilsendt et lånetilbud som du skal acceptere før du har et nyt kviklån.

Hvis du har ansøgt om flere lån, kan du vælge det der tilbyder den laveste ÅOP. Du skal selvfølgelig ansøge om de lån der passer til det beløb du har brug for, og som passer i løbetid.

Skatter og fradrag

Dine udgifter til dit lån, det vil sige ÅOP, får du fradrag for så det påvirker din skattebetaling i positiv retning. Du kan trække dine udgifter fra i din kommuneskat og i dit sundhedsbidrag, så skattevæsenet betaler omkring en tredjedel af dine omkostninger. Den specifikke procentsats afhænger af skatten i den kommune du bor i

Sådan vælger du det bedste kviklån uden sikkerhed

Når du skal vælge et kviklån er det som allerede nævnt selvfølgelig væsentligt at vide hvordan man vælger de bedste kviklån. Vi har allerede været inde på at ÅOP er et vigtigt nøgletal i den henseende. Mens renterne selvfølgelig er vigtige må vi ikke undervurdere de omkostninger som de forskellige gebyrer udgør.

Herfra er anbefalingen at sortere lånene i vores kviklån sammenligning som tidligere nævnt, og så ansøge om de lån der har det laveste ÅOP interval.

Når du så får tilsendt lånetilbud har du mulighed for at vælge det der tilbyder dig den laveste ÅOP. Vi har nu fundet det bedste og billigste kviklån.

Ved hvert lån i vores kviklån oversigt kan du se et eksempel på et lånebeløb og en løbetid og hvor meget der samlet skal betales tilbage. Jo lavere kreditomkostningerne er jo bedre er det selvfølgelig.

Hvor meget kan jeg låne i jeres kviklån oversigt?

Beløbene du kan låne hos de forskellige udbydere går fra 500 kroner og helt op til 500.000 kroner. Så her er alle lånemuligheder åbne.

Hvis et lån er fra 100 og op til 10.000 kroner bliver de sædvanligvis kaldt minilån eller mini kviklån. Det er små hurtige lån.

Hvis beløbet er større og specifik målrettet til forbrug kaldes de naturligt nok forbrugslån.

Så det er i hvert fald ikke grundet størrelsen på lånene at du ikke kan finde det rigtige her.

Hvad koster kviklån?

Dine kviklån renter kan varierer fra et par procent til op til 30 procent. Men det kommer både an på din personlige økonomi og de generelle vilkår i låneaftalen.

Når omkostningerne varierer så meget er det ekstra vigtigt at du er meget opmærksom når du vælger dig et online lån.

Kviklån dyreste ÅOP

De dyreste kviklån på markedet kan sagtens have ÅOP på over 100%, så gør dig selv den tjeneste og sammenlign kviklån inden du vælger.

Hvornår skal lånet tilbagebetales?

Igen er det meget forskelligt mellem de forskellige kviklån. Fra helt ned til en måned og op til 15 år. Det kommer an på beløbets størrelse og hvor solid din privatøkonomi er.

Ligesom med omkostningerne er det vigtigt at være meget opmærksom på tilbagebetalingsperioden.

Indfrielse før tid

Du har altid mulighed for at indfri et lån før tid. Det kan være at du i så fald skal betale strafrenter, men der kan sagtens være penge at spare alligevel.

Du sparer renter for resten af lånets løbetid så der kan være en del af spare.

Hvorfor hurtige kviklån?

Et lån til forbrug har især den fordel at du får mulighed for at købe noget med det samme som du måske ellers ikke ville kunne. Hvis du for eksempel får en uforudset regning til tandlæge kan det være den eneste løsning.

Ellers hvis du som studerende er nødt til at købe en dyr bog til et nyt semesterfag. Eller det kan være den store drøm om en fantastisk rejseoplevelse.

I det hele taget indenfor kategorien uforudsete udgifter kan et forbrugslån være en af de eneste løsninger. Især fordi det giver muligheden for at låne penge hurtigt.

Lån penge uden indtægt

Ja, der er flere kviklån uden sikkerhed hvor en fast eller en minimum indtægt ikke er nødvendige. Usikkerheden med hensyn til om du tilbagebetaler det fulde beløb er højere end det ellers ville have været, og derfor kommer lånet til at koste mere.

Billede af nye kviklån og et hurtig lån online

Kviklån 18 år uden sikkerhed

Som det klare udgangspunkt skal du som minimum være fyldt 18 år for at kunne få et kviklån. Og i mange tilfælde skal du være endnu ældre.

Grunden hertil er at du skal være myndig for at kunne hæfte juridisk for lånet. Er du ikke myndig bliver reglerne sværere at opretholde, og du vil skulle bruge en godkendelse fra dine forældre/værge.

Kviklån 19 år

Er du fyldt 19 er der flere muligheder endnu og der er i det hele taget masser af kviklån til unge. Unge mennesker har jo trods alt mere tid til at betale pengene tilbage end ældre mennesker har.

Men til gengæld skal de grundet mindre erfaring kigger sig endnu bedre for end der er mere rutinerede i at låne penge.

Kviklån 20 år

Jo nu begynder det at blive en gentagelse, men 20 årige har igen flere muligheder end 19-årige. Og sådan fortsætter det indtil man er fyldt 25 år. Men du kan få et kviklån som 18-årig men ikke yngre.

Kviklån 500 kroner

Er behovet 500 kroner her og nu er et kviklån naturligvis en mulighed. Og der findes mange forskellige små kviklån uden sikkerhed.

Der er for eksempel de nye SMS-lån, du kan finde et lån her i vores oversigt eller du kan tage et forbrugslån nede i banken.

Kviklån 5.000

Hvis du ønsker at låne op til 5.000 kroner kan det give rigtig god mening at vælge et kviklån uden sikkerhed. Alternativerne til et kviklån uden sikkerhed kan for eksempel være en kassekredit i en bank. Men det tager formentlig længere tid og der er ingen garanti for at det er billigere.

Hvis behovet for pengene ikke er nu, er den bedste mulighed selvfølgelig at spare penge op før du bruger dem.

Mere end 5.000 kroner

Har du brug for at låne mere end 5.000 kroner begynder der at være andre forhold at være opmærksom på. En af de væsentligste er hvad du skal bruge pengene til.

Skal du for eksempel bruge pengene på en ny bil, kan det give endog rigtig god mening at forhøre dig hos en der er specialiseret indenfor billån.

Lån 40.000 uden sikkerhed

Hvis du for eksempel gerne vil have et lån på 40.000 kroner skal vi være helt sikre på at der er plads i økonomien til at du kan klare til lånet. Den bedste måde at sikre dig det på, er ved at lægge et budget.

Kviklån 30 dage

Hvis du kun skal bruge et lån i 30 dage kan et kviklån og sikkerhed være en god løsning. De fleste andre lån kræver en større indsats og muligvis også mere i etableringsomkostninger. Og hvis du kun skal have lånet i 30 dage er det begrænset hvor mange renter på kviklån der når at løbe på.

Billede af det bedste kviklån

Kviklån studerende

Et kviklån kan til tider være et supplement til SU-lån som er specifikt lavet til studerende. Men SU-lån kommer månedligt og er på et fast beløb, så hvis der en måned er flere penge påkrævet til bøger for eksempel, kan et kviklån sagtens være en løsning.

Lån penge hurtigt og nemt

Det er altid vigtigt at kigge sig godt for når det handler om at låne penge. Og det gælder især når vi taler om lån online. Hvis du optager et kviklån med NemID er der al mulig grund til at sikre dig ved at undersøge hvordan du vælger det billigste kviklån.

SMS-lån og et hurtig lån

De nye SMS-lån uden sikkerhed er en forholdsvis ny ting på det danske marked for lån. De er blevet ganske populære fordi det nærmest ikke kræver noget som helst at søge og få et af lånene. De kaldes også mobillån uden sikkerhed til tider.

Alt hvad der kræves er at du sender en SMS og bekræfter det lånetilbud du får tilsendt, også har du fået et lån via SMS. Det kaldes også et SMS kviklån.

Nye kviklån rentefrit

Der bliver til tider annonceret med rentefrie lån som for eksempel et kviklån uden rente. Men her er det vigtigt at understrege at du ikke får et kviklån gratis selvom der er tale om et rentefrit kviklån. Der er nemlig andre omkostninger forbundet med et lån end kun rente.

Det kan være stiftelse, administration og andre slags gebyrer. Derfor findes ÅOP som tager højde for alle omkostninger ved et lån. Og det er også derfor du skal bruge ÅOP hvis du er på jagt efter billige kviklån.

Kviklån gratis

LendOn i oversigten tilbyder et gratis lån på 4.000 kroner i 30 dage første gang man låner hos dem.

Det må siges at være Danmarks billigste kviklån.

Kviklån selvom man står i RKI

Det er muligt at optage et kviklån trods RKI optagelse. Men der er ingen af lånene i vores oversigt der accepterer RKI. Det er også virkelig en dårlig ide at optage endnu et lån hvis du allerede er registreret i RKI.

Hvis du har flere dyre lån kan det være en mulighed at samle dem i et enkelt samlelån. Det kan der være rigtig mange penge at spare ved.