Kviklån oversigt => Sammenlign nye kviklån uden sikkerhed i 2019

Kviklån oversigt => Sammenlign nye kviklån uden sikkerhed i 2019

Tag et kviklån uden sikkerhed

Nye kviklån oversigt. Sammenlign kviklån uden sikkerhed. Lån penge uden sikkerhed.

Ansøg om kviklån uden sikkerhed

*Acam modtager kommission fra udbyderne.

*Vores liste over nye kviklån 2019 viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Hvad er et kviklån?

En kviklån definition er ikke krystalklar men det er ofte en betegnelse for mindre privatlån på mellem 100 og 10.000 kroner som ikke kræver sikkerhed og som kan optages og udbetales meget hurtigt. Og der er ingen krav til hvad du bruger pengene på.

Det vil sige et hurtigt lån uden sikkerhed. Eller et kvik lån eller en hurtig kredit om man vil.

Læs med her i vores store kviklån guide og lær hvordan du skal vælge mellem alle de nye lån i Danmark, og hvordan du bedst navigerer i og får det billigste kviklån.

Du kan bruge vores nye kviklån beregner til at finde det bedste hurtig lån nu.

Nye lån online – Sammenlign kviklån

Der er kommet, og der kommer hele tiden, nye online lån. Der kommer både nye låneudbydere med i forvejen kendte produkter, og der kommer udbydere med løsninger, produkter og nye lån online vi ikke før har set i Danmark.

Lån penge nu og her

Hele formålet med et kviklån nu og her er at du kan få et lån hurtig og smertefrit. Alt hvad der kræves er at du vælger dig et eller flere kviklån og ansøger om det/dem. Hvis du bliver godkendt kan du have pengene på din konto inden for en dag.

Kviklån hurtig udbetaling af lån

For et par af lånene kan du have pengene indenfor en time, og for et par andre går der et par dage.

Så der er masser af muligheder for at få et lån med hurtig udbetaling, om det så er et kviklån med udbetaling med det samme eller et kviklån med udbetaling samme dag.

Kviklån udbetaling weekend

Du kan sagtens ansøge om og få udbetalt et hurtig lån på dagen selvom det er weekend eller helligdag. Og det kan du fordi langt det meste foregår elektronisk i disse tider.

Kviklån nye regler

Der er blevet indført nye regler for nye hurtig lån som betyder at lånet tidligst kan godkendes og udbetales 48 timer efter du som låntager er blevet godkendt af långiver.

Kviklån 48 timer

Disse 48 timer gælder dog kun hvis løbetiden på lånet er mindre end tre måneder. Så hvis du vælger et lån med en løbetid på mere end tre måneder kan du stadig få pengene udbetalt med det samme.

Og hvis lånet bliver udformet som en kviklån kassekredit som er uden fast løbetid gælder de 48 timer heller ikke.

Så det er stadig muligt at få et hurtig lån med straks udbetaling. Og der er helt sikkert andre og nye lån på vej.

Nye kviklån oversigt

Det mindste lån er på 500 kroner og det største er på 500.000 kroner, og så er der også alt derimellem. Du kan sortere lånene efter hvilket lånebeløb du er på jagt efter og din alder. De forskellige kviklån udbydere har forskellige krav til dig som låntager før de vil godkende dig.

Det kan være en minimumsalder, en fast indtægt eller at du skal være dansk statsborger. Du har også mulighed for at se et eksempel på dine samlede kreditomkostninger for at optage lånet. Omkostningerne vil ligge inden for et givet interval og afhængig af din økonomi vil omkostningerne for dit lån ende et sted i intervallet.

Kig godt på disse intervaller da du her kan få en god fornemmelse for hvilke lån der passer. Og husk at der ikke er noget til hinder for at ansøge om mere end et enkelt lån.

Så alt i alt er her samlet alle de oplysninger du har brug for, for at kunne få et let lån.

Basisbank kviklån

Basisbank tilbyder lån fra 30.000 og op til 500.000 kroner til en kviklån rente mellem 4,95% og 19,95%. Løbetiden på lånet går fra et enkelt år og op til 15 år.

For at få lånet skal du fyldt 18 år, have fast indkomst og ikke være optaget i RKI. Du får svar med det samme og har pengene på din konto indenfor en dag.

I Juni kører Basisbank uden oprettelsesgebyrer. 

Billede af den bedste kviklån oversigt

Lån penge hurtigt og billigt

Med alle de nye kviklån der er kommet de senere par år har udvalget aldrig været større, men samtidig har det heller aldrig været sværere at være det rigtige.

Lad os derfor kigge nærmere på hvad du skal være opmærksom på når du skal vælge mellem billige hurtige lån uden sikkerhed.

Kviklån ÅOP – Hvad koster det at låne?

Omkostningerne ved at låne penge indeholder flere forskellige komponenter. Der er naturligvis renter, men derudover kan der også være stiftelsesgebyr, administration og opstartsgebyr.

Derfor findes ÅOP og skal oplyses af alle låneudbydere. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og tager alle udgifter med i betragtning. Så når vi skal sammenligne priser på lån for at finde det billigste lån, er det ÅOP vi skal kigger på.

Men tit følges rente på nye kviklån og dertilhørende ÅOP i store træk ad.

Processen for at få et online kviklån

Du kan under hvert enkelt lån i vores kviklån oversigt se hvor længe godkendelse og udbetaling tager. Tit tager det ikke mere end et par minutter for godkendelse og afhængig af låneudbyderen kan udbetaling af pengene ske samme dag. Så du kan godt få et kviklån her og nu.

Når du ansøger om et lån bliver din økonomi vurderet af udbyder og baseret på den bliver du tilsendt et lånetilbud. Dette tilbud er uforpligtende og det står dig frit for at acceptere eller afvise det.

Det er suverænt de hurtigste lån der findes. Det kan faktisk kaldes for et hurtigt kviklån.

Husk at læse tilbuddet grundigt igennem.

Ansøg gerne om mere end et enkelt hurtig lån uden sikkerhed

Da vi ikke kender de endelige kreditomkostninger på forhånd kan det være en udmærket ide at ansøge om mere end et enkelt kviklån.

Fordele og ulemper ved kviklån uden sikkerhed

Fordele:

 • Som nævnt er det let at få et kviklån online. Alt du skal bruge er adgang til internet og dit NemID ved hånden. Så kan du ansøge, få svar indenfor en time og have pengene senest et par dage senere.
 • Låneudbyderne stiller ingen krav om hvad du vælger at bruge pengene til. Så du vælger selv om du skal have en ny computer, en ny mobiltelefon eller ny rejse.
 • Du har 100 procent fleksibilitet til at ansøge om lånet når det passer dig bedst. Du behøver med andre ord ikke at booke et møde med banken, tage pænt tøj på og tale om budgetter og hvad banker ellers godt kan lide at tale om.
 • Det er uden diskussion de nemmeste lån der er rådighed på markedet i øjeblikket.

Ulemper ved kviklån:

 • Når der er fordele forbundet med noget er der som regel også ulemper herved. Den vigtigste er selvfølgelig at pengene skal betales tilbage. Det er ret oplagt. Så din økonomi skal derfor være solid nok til dette.
 • Renterne og gebyrerne (ÅOP) for nye kviklån uden sikkerhed kan være højere end ved andre lånemuligheder.

Billede af det billigste kviklån 18 år

Nye lån på nettet 2019

Der er kommet mange helt nye kviklån på nettet de senere par år, så det kan være tidskrævende selv at danne dig et overblik over kviklån og finde et billig hurtig lån på nettet.

Heldigvis har de mange nye låneudbydere også betydet at konkurrencen er steget. Og det er jo oftest til fordel for forbrugerne. Og det har aldrig været nemmere at få et helt nyt kviklån.

Så det er både en fordel og en risiko for forbrugerne at vi har fået så nemme kviklån.

Der er mange parametre at være opmærksom på når du skal finde det bedste og billigste kviklån.

 • Lånebeløb er i sagens natur et af de allervigtigste parametre.
 • Afbetalingsperiode er også vigtigt at være opmærksom på. Med andre ord, hvornår skal du betale lånet tilbage, og hvor hurtigt.
 • Omkostningerne som ÅOP og rente

Nye kviklån uden NemID

Ja det er også muligt at få et hurtig lån uden NemID. Men ikke nogen af lånene her på siden.

Her kan du få et hurtig lån med NemID.

Hvad er en kreditvurdering?

En kreditvurdering er grundlæggende den proces der skal vise om du som person er kreditværdig. At være kreditværdig er et udtryk for om en person evner at tilbagebetale sine lån.

I vurderingen heraf indgår der ganske mange faktorer;

 • Luft i økonomien, hvordan er dine indtægter i forhold til dine udgifter
 • Har du historik for at betale dine regninger til tiden
 • Har du tidligere tilbagebetalt dine lån til fulde

Så jo bedre kreditvurdering du kan få, jo billigere bliver lånet.

Lån penge uden krav

Lånene i vores kviklån sammenligning er uden krav om sikkerhed og hvad du bruger pengene på. Men der er individuelle krav for de forskellige lån. Det er blandt andet krav om bopæl i Danmark, en vis minimumsalder og indtægt.

Du kan under hvert af lånene se hvilke krav du skal efterleve for at kunne optage lånet.

Udvælg dit billige lån online

Det første du skal gøre er at finde ud af hvor mange penge du ønsker at låne. Når du ved det kan du sortere efter hvilke der tilbyder dette beløb.

Er du under 25 år er det også en god ide at sortere lånene efter din alder, så du ikke får vist nogen du ikke er gammel nok til.

Nu skal du kigge efter hvilke lån der har en afbetalingsperiode der passer med dine ønsker. Hvis du under de enkelte lån trykker på piletasten får du yderligere informationer.

Du kan se om der er en påkrævet minimumsindtægt og i givet fald hvor meget. Du kan se hvor lang tid der går fra din ansøgning er sendt til du modtager en godkendelse. Du kan se hvor lang tid der går fra godkendelse og til at pengene står på din konto.

Og du kan tilmed se i hvilket interval ÅOP ender på. Grunden til at du kun kan se det i intervaller for de fleste lån, er at ÅOP først bliver endelig fastsat efter din kreditvurdering.

Her skal vi kigge efter hvilke af lånene der opfylder dine ønsker der har det laveste ÅOP interval. Og fordi vi først kender ÅOP efter du har ansøgt er der intet i vejen for at ansøge om mere end et enkelt lån. Lånet er først bindende når du accepteret dit tilsendte lånetilbud.

Ansøg om lån penge online

Når du har udvalgt dig hvilket/hvilke lån du vil ansøge om er det bare at trykke på din grønne “ansøg” knap og udfylde de påkrævede oplysninger på långivers hjemmeside.

Herefter vil du først modtage en godkendelse og derefter få tilsendt et lånetilbud. Her skal du især være opmærksom på om lånebeløb er korrekt og  hvor meget du skal tilbagebetale hver måned og hvad ÅOP er endt på.

Du skal bruge dit NemID til at godkende lånetilbuddet. Og når du har godkendt tilbudet har du et nyt lån og får pengene overført til din konto.

Lån penge og få dem med det samme

For et par af lånene i oversigten kan du ansøge om lånet og have pengene på din konto indenfor en time.

Sådan får du Danmarks billigste kviklån

Når vi skal vælge de billige lån uden sikkerhed skal vi følge nedenstående proces.

Det første du skal gøre at gøre dig dit lånebehov klart. Det betyder at du skal vide hvor meget du har brug for at låne og i hvor lang tid. Jo færre penge du låner jo billigere bliver det. Det samme gælder for længden på lånet. Jo kortere tid jo flere penge sparer du.

Det er to af de vigtigste parametre vi selv har fuldstændig kontrol over.

Herefter skal vi finde de lån der lever op til beløbet vi skal bruge og der har den rette løbetid. Beløbet kan vi heldigvis sortere på i oversigten, men det kan vi desværre ikke gøre med løbetiden.

Så når vi har sorteret efter lånebeløb har vi en oversigt over kviklån vi kan bruge og vælge imellem.

Lån penge lav rente

Nu begynder det at blive en smule vanskeligere. Vi kender nemlig hverken rente eller ÅOP på lånene på forhånd. Og det gør vi ikke fordi din privatøkonomi har betydning herfor. Så det er først når du har ansøgt og modtaget et lånetilbud du kender omkostningerne på lånet.

Men det lader vi os ikke slå ud af.

Vi kan nemlig vælge at ansøge om mere end et enkelt lån, og det er lige præcis hvad vi gør. Reglerne er nemlig sådan at en ansøgning ikke er forpligtende, men bliver fulgt op af at du får tilsendt et lånetilbud. Det er kun hvis du accepterer dette tilbud at du har forpligtet dig til at optage et lån og får pengene tilsendt.

Lån penge billigt – Sorter efter rente

Vi sorterer også efter din alder for at være sikker på ikke at falde på at du er for ung til lånet. Når vi har gjort beder vi om at få rangeret lånene efter laveste rente. Rente er ikke ligeså vigtig som ÅOP, men de to nøgletal følges i store træk ad.

Afhængig af hvor mange af lånene der er tilbage kan det være en god ide at kigge efter om du opfylder kravene for optagelse. Du har også mulighed for at se et eksempel på kreditomkostninger for hvert enkelt lån.

Billige lån med lav rente

Men, det er en god ide at udvælge to eller tre eller måske helt op til fire forskellige kviklån med lav rente. Og ansøge om dem allesammen. Hermed har du noget at vælge imellem efter du er blevet godkendt. Og du risikerer ikke at du ikke får det billigste lån.

Lån penge hurtigt uden sikkerhed

Når du har valgt hvilket eller hvilke lån du gerne vil have, er alt du behøver at gøre at ansøge om udfylde dine oplysninger. Så går der ikke mere end et time før du har svar.

Lån penge nu som 18-årig

18 år er myndighedsalderen i Danmark og derfor også minimumsalderen når der skal optages et lån.

Men flere af lånene i oversigten har højere alderskrav end 18 år. Det kan du se ud for hvert lån.

Lån penge uden sikkerhed

Af de forskellige muligheder for billige lån på nettet uden sikkerhed kan for eksempel nævnes følgende;

Lån penge svar med det samme

SMS-lån; Mindre nemme lån du kan optage ved bare at sende en SMS. Beløbet er sjældent mere end et par tusinde kroner. Kaldes også tit mobillån.

Kviklån; Lån uden sikkerhed fra 100 til 7.000 kroner som oftest på nettet. Du kan for eksempel optage hurtige lån med NemID.

Forbrugslån; Lån til forbrug på mellem 100 kroner og op til 10.000 kroner. Kan både optages online, i banken eller et helt tredje sted.

Minilån; Som navnet kraftigt antyder er lånet på et mindre beløb. Gerne fra et par hundrede kroner og op til et par tusinde.

Billede af nye kviklån uden sikkerhed

Saml dine lån

Hvis du har mere end et enkelt dyrere lån kan det være en god ide at udskifte dem med et samlelån.

Ved at samle lån et sted kan der både være mulighed for at få lavere renter og spare penge på gebyrer.

Husk pengene skal betales tilbage

Når vi har lånt penge skal vi naturligvis også betale tilbage lånet tilbage inklusiv rente og gebyrer.

For at være sikker på at vi har luft nok i økonomien til det, er det en rigtig god ide at lægge et budget. Faktisk er det altid en god ide at få lagt et budget, også selvom vi ikke skal låne penge.

Ved budgetlægning få vi overblik over vores indtægter og vores udgifter. Og ved at dele udgifterne op i faste og variable får vi også et bedre overblik over om der er nogen steder vi kan spare.

Hvor meget kan jeg låne i jeres kviklån oversigt?

Beløbene du kan låne hos de forskellige udbydere går fra 500 kroner og helt op til 500.000 kroner. Så her er alle lånemuligheder åbne.

Hvis et lån er fra 100 og op til 10.000 kroner bliver de sædvanligvis kaldt minilån uden sikkerhed eller mini kviklån. Det er små hurtige lån med NemID.

Hvis beløbet er større og specifik målrettet til forbrug kaldes de naturligt nok forbrugslån.

Så det er i hvert fald ikke grundet størrelsen på lånene at du ikke kan finde det rigtige her.

Hvad koster kviklån online?

Dine kviklån renter kan varierer fra et par procent til op til 30 procent. Men det kommer både an på din personlige økonomi og de generelle vilkår i låneaftalen.

Når omkostningerne varierer så meget er det ekstra vigtigt at du er meget opmærksom når du vælger dig et online lån.

Kviklån højeste ÅOP

De dyreste kviklån på markedet kan sagtens have ÅOP på over 100%, så gør dig selv den tjeneste og sammenlign kviklån inden du vælger.

Hvornår skal lånet tilbagebetales?

Igen er det meget forskelligt mellem de forskellige nye kviklån. Fra helt ned til en måned og op til 15 år. Det kommer an på beløbets størrelse og hvor solid din privatøkonomi er.

Ligesom med omkostningerne er det vigtigt at være meget opmærksom på tilbagebetalingsperioden.

Hvorfor hurtige kviklån?

Et lån til forbrug har især den fordel at du får mulighed for at købe noget med det samme som du måske ellers ikke ville kunne. Hvis du for eksempel får en uforudset regning til tandlæge kan det være den eneste løsning.

Ellers hvis du som studerende er nødt til at købe en dyr bog til et nyt semesterfag. Eller det kan være den store drøm om en fantastisk rejseoplevelse.

I det hele taget indenfor kategorien uforudsete udgifter kan et forbrugslån være en af de eneste løsninger. Især fordi det giver muligheden for at låne penge hurtigt.

Kviklån på kontanthjælp

Som udgangspunkt kan du godt få et kviklån selvom du er på kontanthjælp. Men det kan være farligt, da pengene kan betragtes som formue og du derfor mister din rettighed til at modtage kontanthjælp.

Hvis din formue overstiger 10.000 kroner mister du rettigheden til at modtage kontanthjælp.

Kviklån 18 år uden sikkerhed

Som det klare udgangspunkt findes der nye kviklån til 18-årige, men ikke til dem der er yngre. Og i mange tilfælde skal du være endnu ældre.

Grunden hertil er at du skal være myndig for at kunne hæfte juridisk for lånet. Er du ikke myndig bliver reglerne sværere at opretholde, og du vil skulle bruge en godkendelse fra dine forældre/værge.

Kviklån 19 år

Er du fyldt 19 er der flere muligheder endnu og der er i det hele taget masser af nye kviklån til unge. Unge mennesker har jo trods alt mere tid til at betale pengene tilbage end ældre mennesker har.

Men til gengæld skal de grundet mindre erfaring kigger sig endnu bedre for end der er mere rutinerede i at låne penge.

Kviklån 20 år

Jo nu begynder det at blive en gentagelse, men 20 årige har igen flere muligheder end 19-årige. Og sådan fortsætter det indtil man er fyldt 25 år. Men du kan få et kviklån som 18-årig men ikke yngre.

Kviklån 500 kroner

Er behovet 500 kroner her og nu er et kviklån naturligvis en mulighed. Og der findes mange forskellige små kviklån uden sikkerhed.

Der er for eksempel et hurtig SMS-lån online, du kan finde et lån her i vores oversigt eller du kan tage et forbrugslån nede i banken.

Hvis du “kun” ønsker at låne 500 kroner er der faktisk ikke så mange muligheder i vores kviklån oversigt. 

Der er Moment Lån, KroneLån og Simbo. Og for Moment Lån skal du være fyldt 22 år, mens du for de andre skal være minimum 19 år gammel.

Kviklån 5.000

Hvis du ønsker at låne op til 5.000 kroner kan det give rigtig god mening at vælge et kviklån uden sikkerhed. Alternativerne til nye kviklån uden sikkerhed kan for eksempel være en kassekredit i en bank. Men det tager formentlig længere tid og der er ingen garanti for at det er billigere.

Hvis behovet for pengene ikke er nu, er den bedste mulighed selvfølgelig at spare penge op før du bruger dem.

Til gengæld har du rigtig mange muligheder hvis du gerne vil låne 5.000 kroner. Nogle af de bedste er AnnaFinans, Lånio og Bank Norwegian.

Mere end 5.000 kroner

Har du brug for at låne mere end 5.000 kroner begynder der at være andre forhold at være opmærksom på. En af de væsentligste er hvad du skal bruge pengene til.

Skal du for eksempel bruge pengene på en ny bil, kan det give endog rigtig god mening at forhøre dig hos en der er specialiseret indenfor billån.

Lån 40.000 uden sikkerhed

Hvis du for eksempel gerne vil have et lån på 40.000 kroner skal vi være helt sikre på at der er plads i økonomien til at du kan klare til lånet. Den bedste måde at sikre dig det på, er ved at lægge et budget.

Hvis du vil låne 40.000 kroner eller mere er den klare anbefaling herfra at vælge BasisBank, LetFinans eller Lånio.

Kviklån 30 dage

Hvis du kun skal bruge et hurtig lån 30 dage kan et kviklån uden sikkerhed være en god løsning. De fleste andre lån kræver en større indsats og muligvis også mere i etableringsomkostninger. Og hvis du kun skal have lånet i 30 dage er det begrænset hvor mange renter på kviklån der når at løbe på.

Billede af sammenlign kviklån - Lån penge uden sikkerhed

Nye kviklån studerende

Et kviklån kan til tider være et supplement til SU-lån som er specifikt lavet til studerende. Men SU-lån kommer månedligt og er på et fast beløb, så hvis der en måned er flere penge påkrævet til bøger for eksempel, kan et kviklån sagtens være en løsning.

Lån penge hurtigt og nemt

Det er altid vigtigt at kigge sig godt for når det handler om at låne penge. Og det gælder især når vi taler om et hurtig lån uden sikkerhed. Hvis du optager et kviklån med NemID er der al mulig grund til at sikre dig ved at undersøge hvordan du vælger et billig kviklån.

SMS-lån nu og et hurtig lån online

De nye SMS-lån uden sikkerhed er en forholdsvis ny ting på det danske marked for lån. De er blevet ganske populære fordi det nærmest ikke kræver noget som helst at søge og få et af lånene. De kaldes også mobillån uden sikkerhed til tider.

SMS-lån hurtig udbetaling

Alt hvad der kræves er at du sender en SMS og bekræfter det lånetilbud du får tilsendt, også har du fået et lån via SMS. Det kaldes også et SMS kviklån.

Nye kviklån rentefrit

Der bliver til tider annonceret med rentefrie lån som for eksempel et kviklån uden rente. Men her er det vigtigt at understrege at du ikke får et kviklån gratis selvom der er tale om et rentefrit kviklån. Der er nemlig andre omkostninger forbundet så et hurtig lån uden renter er ikke nødvendigvis gratis.

Det kan være stiftelse, administration og andre slags gebyrer. Derfor findes ÅOP som tager højde for alle omkostninger ved et lån. Og det er også derfor du skal bruge ÅOP hvis du er på jagt efter billige kviklån.

Nye kviklån selvom man står i RKI

Det er muligt at optage et kviklån trods RKI optagelse. Men der er ingen af lånene i vores hurtig lån oversigt der accepterer RKI. Det er også virkelig en dårlig ide at optage endnu et hurtig lån trods RKI.

Det kan også være vanskeligt at få et kviklån med RKI “medlemskab”, da låntager i forvejen har vist sine vanskeligheder ved at tilbagebetale lån.

Hvis du har flere dyre lån kan det være en mulighed at samle dem i et enkelt samlelån. Det kan der være rigtig mange penge at spare ved.

Billede af lån penge hurtigt og nemt

Gode råd til den bedste kviklån oversigt

Sammenlign kviklån i vores oversigt og find det bedste lån til dig.

Læs også: Kreditkort