Markets.com anmeldelse – CFD handel med balancebeskyttelse

Markets.com anmeldelse – CFD handel med balancebeskyttelse

Markets.com anmeldelse

I denne Markets.com anmeldelse kan du læse alt om platformen specifikt og om CFD handel generelt.

Markets.com er en handelsplatform der bliver drevet af virksomheden Safecap Investments Limited. Safecap er hjemmehørende i Cypern, men det skal du ikke lade dig skræmme af da lovgivningen på området gælder for hele EU. Og Cypern er som bekendt med i EU.

Safecap er også registreret hos Finanstilsynet i Danmark til at udbede investeringservice, så her er der ikke noget at bekymre sig om. Du kan se deres registrering lige her.

Safecap er en del af Playtech koncernen der udvikler daytrading og gaming software, og er børsnoteret på London Stock Exchange som en del af FTSE 250 indekset.
Billede af en markets.com anmeldelse og CFD handel

Minimumsindskud og Markets.com demo konto

Minimumsindskuddet for at oprette en konto hos Markets.com er $100 hvilket gør den velegnet til begyndere og andre der gerne vil prøve CFD-handel og andre gearede produkter.

Selskabet tilbyder deres kunderne at starte ud med en gratis demokonto med $10.000 som er tidsubegrænset og som giver adgang til både platformen på web såvel som på mobil. Har du oprettet en demokonto er det ganske let at ændre den til en konto med rigtige penge.

Produkter, markeder og priser

Her kan du handle aktier, indeks, råvarer, ETF´er, obligationer og valuta som CFD med over 2.200 forskellige produkter. Her er faktisk også det danske C25 indeks og de svenske og norske aktieindeks. Og der er også mulighed for at handle bitcoin og andet kryptovaluta.

Der er mulighed for at geare helt op til 30 gange men kan variere i forhold til finansielt instrument.

Priserne for at handle er rimelige og ligger for enkeltaktier omkring 0,3% og helt ned til 0,02% for valutakryds og 0,01% ved de store aktieindeks.

Hos Markets.com praktiseres der en såkaldt negativ balancebeskyttelse, hvilket betyder at du ikke kan miste mere end dit indestående. Det er et ikke helt uinteressant forhold for mange investorer. Især hvis du ikke har meget erfaring kan det være ganske betryggende.

CFD’er er komplekse instrumenter og kommer med stor risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing.
73% af private investorer taber penge når de handler CFD´er med denne udbyder.

Du bør overvejer om du forstår hvordan CFD’er virker and hvorvidt du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

Hvad er CFD handel?

CFD står for contract for difference og er et finansielt derivat. Det vil sige at værdien følger et underliggende aktiv som i teorien kan være hvad som helst. Som oftest er det dog et finansielt instrument som for eksempel en aktie eller et aktieindeks.

Det er en terminskontrakt med høj gearing hvor aftaleparterne betaler hinanden ændringen i det underliggende aktiv.

Hvis det underliggende aktiv stiger i værdi skal sælger betale til køber, og hvis aktivet falder i værdi skal køber betale til sælger.

På grund af gearing er de væsentlig meget risikofyldt end almindelige aktier.

Platforme og design

Hos Markets.com kan du både handle via en web-baseret trading platform og igennem mobilapps til både IOS og Android.

Den web-baserede platform er simpel og overskuelig i design og du har mulighed for at vælge dansk som sprog. Samtidig er den let at gå til og kan køres på de fleste computere.

Andet

Som kunde får du adgang til en finansiel kalender og daglige analytikeranbefalinger. Og som noget forholdsvis nyt er der også mulighed for at handle i weekenden.

Konklusion på denne Markets.com anmeldelse

Markets.com tilbyder adgang til mange markeder, rigtig gode priser og en sikkerhed for at du ikke mister mere end indestående på din konto. Platformen er også både overskuelig og enkel. Det er en rigtig god ide at starte ud med en demokonto.

Platform
Højdepunkter
Bedst til
Pris per handel
Minimums
indskud
Opret konto
Balancebeskyttelse så du maks kan miste dit indskud
Alle
0,01% - 0,3%
$100