Plus500 anmeldelse – Læs med her inden du begynder at handle

Plus500 anmeldelse – Læs med her inden du begynder at handle

Beskrivelse

PLus500 er en handelsplatform der bliver drevet af virksomheden Plus500CY Ltd. Virksomheden er hjemmehørende i Cypern, men lad du ikke skræmme af det da det er EU-lovgivningen der gælder for området eftersom Cypern er en del af EU. Altså mere eller mindre den samme lovgivning som gælder i Danmark.

Plus500 er et varemærke ejet af Plus500 Ltd. Plus500 Ltd opererer gennem de følgende datterselskaber. Plus500CY Ltd er autoriseret og reguleret af CySEC (Licens nr. 250/14). Plus500CY er udsteder og sælger af de finansielle produkter, der er beskrevet eller er tilgængelige på denne hjemmeside.

Plus500UK Ltd er autoriseret og reguleret af Financial Conduct Authority. Financial Conduct Authority registernummer: 509909. Plus500AU Pty Ltd AFSL #417727 udstedt af Australian Securities and Investments Commission. Plus500 Ltd er opført på hovedbørsen på Londons Fondsbørs.

Minimumsindskud

Minimumsindskuddet for at oprette en konto er 1.000 kroner hvilket gør den velegnet til folk både med og uden erfaring fra de finansielle markeder der gerne vil arbejde med gearede produkter.

De tilbyder deres kunderne at starte ud med en tidsubegrænset demokonto med en fiktiv balance på £40.000. Når balancen på demokontoen falder til 200 euro eller mindre vil den oprindelige demokonto blive genindsat.

Det er afgjort en god ide at starte med en demo konto så du kan lære platformen og produkterne at kende inden du forsøger dig med rigtige penge.
Plus500

Produkter, markeder og priser

Du kan handle aktier, råvarer, indeks, valuta, optioner og ETF´er som CFD´er. Og har du faktisk mulighed for at handle flere af de store danske aktier hvilket du ikke altid kan hos daytrading platforme. Og selskabet har fået Bitcoin med i porteføljen af produkter der udbydes som en CFD.

Kurtage

Her er mulighed for at handle tusindvis af forskellige papirer, men vær opmærksom på at priserne varierer for de forskellige produkter. Det koster ikke kommission at handle, men i stedet tjener selskabet penge på forskellen mellem købs- og salgspriser.

Plus500 giver dig mulighed for at geare dine investeringer med op til 1:30. Det vil sige at du med en investering på 100 kroner kan købe aktiver for op til 3.000 kroner. Det øger derfor dine muligheder men samtidig også din risiko. Der er forskellige muligheder for gearing af de forskellige produkter.

“76.4% af private investorer taber penge når de handler CFD´er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvordan CFD’er virker og hvorvidt du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

Platforme og design

Her har du mulighed for både at handle på internettet via din webbrowser eller via en app. Handelsplatformen er oversat til dansk, men kunne godt ligne noget der er blevet designet for et par år siden.

Konklusion

Virksomheden tilbyder en gratis demo konto, rimelig spreads og adgang til mange forskellige produkter og markeder. Platformens design trækker dog ned i den samlede bedømmelse.

Selskabet er officiel trøjesponsor for den spanske fodboldklub Atletico Madrid. Det er dog ikke væsentligt i forhold til at bruge dem som mægler.

Platform
Højdepunkter
Bedst til
Pris per handel
Minimums
indskud
Opret konto
Adgang til mange markeder og produkter
CFD-handel
Varierer
DKK1.000
KONTO
Der tabes penge på 80.6% af CFD-detailkontiene