Privatlån uden sikkerhed – Her kan du vælge mellem lån uden sikkerhed

Privatlån uden sikkerhed – Her kan du vælge mellem lån uden sikkerhed

Stor oversigt over privatlån uden sikkerhed. Sammenlign lån uden sikkerhed fra 500 kroner og helt op til 500.000 kroner. 

*Acam modtager kommission fra udbyderne.

*Vores privatlån beregner viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet

Hvad er privatlån uden sikkerhed?

Det er basalt set et lån der bliver optaget af en privatperson. Imodsætning hertil står et erhvervslån som bliver optaget af en virksomhed. Du kan bruge vores oversigt til at finde et privatlån uden sikkerhed.

Privatlån virksomhed

Et privatlån til firma er selvmodsigende. Men afhængig af selskabsform og økonomi i øvrigt kan du sagtens være du skal hæfte personligt for et virksomhedslån. 

Lån uden sikkerhed

Det er efterhånden kommet mange steder at låne penge på nettet, og lånene er lettere end nogensinde at optage.

Det har samtidigt betydet at det efterhånden kan være svært at overskue markedet på egen hånd.

Derfor er det en god ide at bruge vores oversigt til at vælge det bedste privatlån online til dig. Så er det også lettere at vælge det billigste privatlån uden sikkerhed.

Hvis du skal have det billigste privatlån uden sikkerhed

Hvis flere forskellige lån kan tilbyde det rette lånebeløb og afbetalingsperiode, er det naturligvis interessant at kunne vælge sig det billigste privatlån af de mulige.

I oversigten kan vi se intervaller for renter og vi kan også sortere efter renter. 

Men når du skal vælge lån er det bedste at kigge på ÅOP, istedet for kun at vælge udfra et privatlån med lav rente. ÅOP tager alle omkostninger, som kan være andet og mere end din privatlån rente, med i betragtning.

ÅOP

Det står for årlige omkostninger i procent og skal oplyses af alle låneudbydere. Her kan du se det i intervaller, så brug disse intervaller til at vælge så du kan få et lån billigt.

Men fordi vi først kender den endelige ÅOP efter vi har sendt en låneansøgning, kan det være en rigtig god ide at søge om mere end et enkelt lån. 

Herved får vi flere lånetilbud at vælge imellem og kan tage det der passe bedst til vores behov. 

Og så længe du bare ansøger og ikke har accepteret et lånetilbud tilsendt din email har du ikke forpligtet dig på noget. 

Kontrakt på privatlån

Efter du har ansøgt om et lån og udfyldt de påkrævede oplysninger, vil du få et lånetilbud tilsendt. Dette privatlån dokument beskriver de præcise vilkår for dit lån, herunder også din endelige rente på privatlån og ÅOP. Så læs din privatlån kontrakt grundigt igennem.

Lånekontrakt privatlån

Det er først når du har accepteret dette tilbud at du har forpligtet dig til et lån. Og pengene står på din konto enten med det samme eller indenfor et par dage. Det kommer an på hvilket lån uden sikkerhed du har valgt.

Billede af et privatlån uden sikkerhed - Lån 500.000 uden sikkerhed

Privatlån Plus

Santander Consumer tilbyder her i oversigten to forskellige lån. Forskellen mellem de to lån der hedder henholdsvis Privatlån Santander og Privatlån Plus er størrelsen på lånebeløbet.

Santander Privatlån tilbyder fra 10.000 op til 100.000 kroner, mens Plus tilbyder fra 50.000 og op til 350.000 kroner

Af andre udbydere i oversigten findes også;

 • Basisbank
 • AnnaFinans
 • Letfinans
 • BankNorwegian
 • Lånio
 • Nordisk Lån
 • Zaplo
 • LendingWire
 • HG Finans
 • Unofinans
 • Ferratum
 • PayMark
 • ModusFinans
 • Føniks Privatlån
 • Spargo Finans
 • Nordic Lån
 • CashPer
 • Sparxpres Privatlån
 • LånLet
 • Lån.dk
 • LendOn
 • PrimaLån

Lån 500.000 uden sikkerhed

Det højeste beløb du kan låne i oversigten her på siden er en halv million kroner som Basisbank tilbyder sine kunder. Og i Juni måned kan du optage et lån hos Basisbank uden at skulle betale for oprettelse. 

Krav for at få et lån uden sikkerhed

Der er forskellige i hvilke krav de forskellige udbydere stiller til dig som låntager.

Men du skal altid være mindst 18 år gammel og ikke optaget i RKI. Du skal have NemID og bopæl i Danmark.

Hos visse udbydere skal du være ældre end 18 år og have en minimumsindtægt på forskellige beløb.

De fleste udbydere godkender dig indenfor en time og for ingen af udbyderne tager det mere end en enkelt dag.

Få af lånene kan udbetales indenfor en times, men det almindelige er at der går en dag inden udbetaling. Og for nogle få af lånene går der tre dage inden udbetaling.

Privatlån regler

Fordi mange lån på nettet kan blive ansøgt om, godkendt og udbetalt samme dag, har man fra politisk hold søgt at begrænse dette.

Derfor er der blevet indført regler der skulle gøre at et lån først må blive udbetalt 48 timer efter du er blevet godkendt til lånet.

Disse regler gælder dog kun hvis løbetiden på lånet er mindre end tre måneder.

Derfor kan du stadig få pengene udbetalt samme dag som du ansøger. Men ikke for lån med en løbetid på under tre måneder.

Eller hvis der er tale om en kassekredit der slet ikke har nogen løbetid. Derfor kan det være en fordel for låneudbydere at designet deres lån som en kassekredit.

Nu har vi kort betrådt emnet så lad os kigge på andre lånemuligheder. Der findes mange måder for nemme lån i Danmark.

Privatlån bank

Hvis du optager et lån i en bank er det også et privatlån. Og banklån kommer i mange forskellige udgaver og former.

Der er traditionelle bank lån med fast rente og afbetaling. Der findes kassekredit hvor renten varierer og som ikke skal tilbagebetales på et fastsat tidspunkt.

Hvilke privatlån findes der?

Der findes mange forskellige slags privatlån i Danmark. Lad os kigge lidt nærmere på et par forskellige af dem.

Realkreditlån

Næsten alle der køber fast ejendom bruger et realkreditlån til at finansiere den. Realkreditlån kan finansiere 80% af købsprisen og fordi den faste ejendom giver meget sikkerhed for lånet, er et realkreditlån uden tvivl Danmarks billigste lån.

Forbrugslån

Et forbrugslån er i sagens natur et lån uden sikkerhed du optager for at bruge på forbrug. Der findes mange steder hvor du kan optage et forbrugslån. Det klassiske er i banken eller at vælge mellem kviklån på nettet. 

Samlelån

Et samlelån er endnu et lån der er hvad det giver sig ud for at være. Her samler du flere lån i et enkelt. Det er især smart hvis du kan få et samlet lån der er billigere end dine nuværende. 

Vi har allerede fastslået at realkreditlån er det billigste mulige lån i Danmark. Så hvis du har friværdi til at samle al gæld i dit realkreditlån, kan du få et lån med fast lav rente og spare penge hver eneste måned.  

Kreditkort lån

Et kreditkort kommer altid med en indbygget kredit og dermed et lån. Og det gør det fordi pengene i modsætning til et debetkort ikke bliver trukket med det samme.

Privatlån bil

Et billån er også et privatlån hvis bilen er ejet privat. Et billån er anderledes end mange andre lån i den forstand at der er en vis grad af sikkerhed for lånet i bilen.

Udfordringen er ganske vist at bilen løbende bliver mindre værd. Det er for eksempel ikke tilfældet med fast ejendom som sjældent taber værdi i længden.

Du kan godt få billige bil lån hos forskellige udbydere der har specialiserede sig i den slags. Du kan se en oversigt over billige lån til bil lige her. Billån

Privatlån skat

Du er berettet til et rentefradrag for dine omkostninger til et lån. Det betyder konkret at du får betalt omkring en tredjedel af dine omkostninger via skattebilletten.

Det er vel også værd at tage med.

Privatlån familie

At oprette et privatlån mellem venner eller familie er selvfølgelig også en mulighed. Det kan have nogle åbenlyse fordele omkring for eksempel renter så du kan få et ekstra billigt lån eller måske endda det billigste lån overhovedet. Eller ved tilbagebetaling.

Og det har nogle andre ligeså åbenlyse ulemper omkring penge mellem tætte relationer.

Lån penge af private mennesker

At låne fra private mennesker som ikke er venner eller familie kan være som udgangspunkt ikke anbefales.

Der findes efterhånden forskellige platforme der formidler denne form for lån, så det er blevet mere sikkert og almindeligt.

Privatlån uden renter

Visse låneudbydere tilbyder førstegangslånere billige lån uden renter og gebyrer i en kort tidsramme. Og det kan selvfølgelig også være udmærket, men det er meget vigtigt at være opmærksom på at pengene skal betales tilbage og til tiden. 

Privatlån i udlandet

Det kan godt blive mening at optage et lån i udlandet, hvis pengene også skal bruges i et andet land. Hvis ikke giver det bare mere besvær.

Men hvis du skal købe fast ejendom eller investere i et andet land, er det bestemt værd at overveje.

Privatlån Sverige

Hvis du for eksempel er interesseret i at købe sommerhus i Sverige kan du godt optage et realkreditlån i Sverige til formålet. Og du kan også godt optage et dansk realkreditlån til samme formål.

Ligesom herhjemme har de billige lån i Sverige som realkreditlån.

Der er fordele og ulemper ved begge landes realkreditlån, så det må komme an på en konkret vurdering hvad der er bedst i situationen.

Privatlån trods RKI

Ja muligheden foreligger selvom det kan være rigtig farligt. Hvis du først er optaget i RKI bliver der lagt nogle seriøse restriktioner på din privatøkonomi, og det kan være vanskeligt at komme ud derfra igen.

Der er ingen af lånene her i oversigten der udbyder lån til folk det er registreret i RKI.

Billede af lån uden sikkerhed