Samlelån i 2019 – Her kan du samle lån et sted online

Samlelån i 2019 – Her kan du samle lån et sted online

Herunder finder du en oversigt over samlelån, så det er let for dig at samle lån et sted. Her kan du samle alle dine lån et sted.

Få et hurtig samlelån

*Acam modtager kommission fra udbyderne.

*Vores låneoversigt viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet

Samlelån

Et samlelån er i virkeligheden fuldstændig hvad det giver sig ud for at være. Du optager et privatlån til indfrielse af gæld og får forhåbentlig hermed et billigere samlelån. En af de store fordele ved dette er at du ikke behøver betale gebyr mere end et enkelt sted. Og det er tilmed muligt at renten på det ene og nye lån er lavere end på de gamle. Så det kan være en god ide med et samlelån et sted.

Især hvis du har et eller flere dyre kviklån.

De penge du sparer kan du jo for eksempel bruge på at betale din gæld ud hurtigere. Men det er selvfølgelig helt op til dig selv.

Billede af et samlelån

Samle lån i bank

En af mulighederne er at optage et samlelån i en bank og samle din gæld i et banklån. Det er en rigtig god løsning og her er det bestemt mulighed for at få det bedste samlelån. Banken kræver nok en temmelig grundig gennemgang af din privatøkonomi, hvilket for så vidt er rimeligt nok.

Samle forbrugslån et sted

En anden mulighed er at samle din gæld i et enkelt billigt lån. Her er det mere op til dig selv at få tingene til at ske. Du skal finde ud af hvor mange penge det drejer sig, og herefter finde et lån i samme størrelse der kan betale de andre ud.

Her er det også vigtigt at du vælger det billigste samlelån så der er flest muligt penge at spare. Og når vi skal finde det billigste samlelån er det ÅOP og ikke rente vi skal kigge nærmere på.

Heldigvis har vi skrevet en udførlig guide til ÅOP. Den fortæller dig alt om årlige omkostninger procent og hvordan du skal bruge dette begreb.

Samle flere lån i et

Processen for at samle lån et sted er som følger;

 • Det første du skal gøre er som nævnt at finde ud af hvor mange penge det præcist drejer sig om.
 • Dernæst skal du finde det af lånene i oversigten der passer bedst til dine behov. Det gør du ved at sortere efter din alder og efter et lånebeløb der passer til dit behov.
 • Du skal nu finde det mest egnede til dig. Og den letteste måde at gøre det på er ved at få oplistet lånene efter laveste rente. Når du har det kan du se hvilke lån der potentielt kan være billigst. Det er kun potentielt da de præcise omkostninger kun kan fastsættes efter du har ansøgt.
 • Når du har ansøgt om et lån, får du tilsendt et uforpligtende lånetilbud du kan vælge at godkende eller afvise. Derfor kan det være en god ide at ansøge om flere forskellige samlelån.
 • Efter du har modtage dine lånetilbud er der sådan set kun tilbage at vælge det med laveste ÅOP.

Fordele ved at samle lån et sted

Vi har allerede betrådt emnet en smule, men lad os hurtigt opliste et par fordele;

 • Du sparer gebyrer ved kun at have et enkelt lån
 • Du sparer tid fordi du kun skal forholde dig til det ene samlelån
 • Du har mulighed for at få et billigt samlelån ved at vælge lånet med det laveste ÅOP
 • Du behøver kun forholde dig til et samlelån til din selvangivelse.

Samlelån Basisbank

Basisbank er en online bank der tilbyder forskellige lån og opsparingskonti til private.

Her kan du låne penge fra 30.000 kroner og op til 500.000 kroner til gode priser. Så de er bestemt et god bud på et sted at samle din gæld.

Samlelån trods RKI

Nu begynder det straks at blive en sværere øvelse. Det kan være endog rigtigt svært at samle lån trods RKI. Det leder til to konklusioner;

 1. Lad være med at komme i registret for dårlige betalere.
 2. Hvis du er kommet i RKI har du formentlig brug for professionel hjælp.

Der er ingen af lånene i oversigt du kan optage hvis du er registreret i RKI. Og hvis du ikke er registret i RKI, så lad være med at blive det.